Adam Sandler har fundet sin næste seriøse rolle – med ‘Chernobyl’-instruktør ved roret

Adam Sandler har fundet sin næste seriøse rolle – med  ‘Chernobyl’-instruktør ved roret
Adam Sandler på scenen ved Independent Spirit Awards 2020. (Foto: Tommaso Boddi/Getty Images)

For mange er Adam Sandler synonym med platte komediefilm som ‘Grown Ups’ og den spritnye ‘Hubie Halloween’. Men Sandlers talent rækker bestemt også til andet end komediefilm. Det slog han fast tidligere på året i Safdie-brødrenes prisvindende Netflix-film ‘Uncut Gems’, hvori han spillede en excentrisk smykke-gambler på glat is.

Og nu fortsætter Sandler i det seriøse spor. Deadline meddeler, at den karismatiske skuespiller har landet hovedrollen i ‘Chernobyl’-instruktøren Johan Rencks kommende Netflix-film ‘The Spaceman of Bohemia’.

Filmen er baseret på Jaroslav Kalfars roman af samme navn. I bogen bliver en tjekkisk astronaut (Sandler) sendt ud på en lang, livsfarlig solomission i det ydre rum for at indsamle noget intergalaktisk støv i nærheden af Venus. Parallelt følger man astronautens hjemmegående hustru, som kun kan bede til, at hun får sin mand at se igen.

‘The Spacemen of Bohemia’ bliver Johan Rencks anden film efter ‘Downloading Nancy’ i 2008. Svenskeren var tidligere kendt som musikeren Stakka Bo, før han blev en en af verdens førende musikvideoinstruktører for Madonna, Beyoncé, Kylie Minogue, Robyn, David Bowie, Robbie Williams, Lana Del Rey og mange flere. Siden har han har instrueret afsnit af store serier som ‘Bloodline’, ‘Breaking Bad’ og ‘Vikings’, mens han instruerede hele HBO-succesen ‘Chernobyl’.

Han er også tilknyttet den kommende serieudgave af ‘The Last of Us’.

Der er endnu ikke meldt en startdato for optagelserne på hans kommende film med Adam Sandler, så en premiere foreligger sandsynligvis et stykke ude i fremtiden.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af