‘Chernobyl’-skaber forvandler ‘The Last of Us’ til HBO-serie

‘Chernobyl’-skaber forvandler ‘The Last of Us’ til HBO-serie
Joel og Ellie i 'The Last of Us'.

Skaberen bag ’Chernobyl’, Craig Mazin, er åbenbart langt fra færdig med HBO og grusomme katastrofer.

Manuskriptforfatteren skal nemlig stå i spidsen for en ny grusom serie, der på papiret bliver ulig noget, vi før har set fra streamingtjenesten: En adapation af det prisvindende computerspil ’The Last of Us’.

I et sjældent syn for spiladaptationer får ’The Last of Us’-skaberen Neil Druckmann lov til at være med til at udvikle seriens manuskript og skal derudover være med på sidelinjen i hele produktionen i selskab med Mazin som showets producer.

Det populære computerspilfirma Naughty Dogs roste værk fra 2013 handler om en postapokalyptisk verden, som lider under en invasiv svamp, der forvandler sine bærere til sygeligt aggressive væsener, kaldet ’the infected’.

20 år efter sygdommens udbrud skal smugleren Joel transportere teenagepigen Ellie fra den ene ende af, hvad der engang var USA, til den anden i håbet om at finde en kur på infektionen, som pigen måske kan have svaret på.

Det vides endnu ikke, hvornår Mazin og Druckmann vil begynde at skrive på serien, der bliver HBO’s første spiladaption, da de begge har et fuldt program, som i Druckmanns tilfælde blandt andet gælder den længe ventede opfølger til ’The Last of Us’, der udkommer til maj.

I Mazins tilfælde har den 48-årige manuskriptforfatter allerede planer om at adaptere et andet computerspil til film, nemlig det dystopiske ’Borderlands’-spil, som Eli Roth skal instruere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af