‘Cobra Kai’ sæson 3 får premieredato på Netflix i ildevarslende teaser

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Cobra Kai’ var længe en af de mest oversete perler på internettet, men efter at Netflix sikrede sig rettighederne til serien tidligere på året, er viderefortolkningen af Karate Kid-universet blevet en stor succes.

Nu har Netflix løftet sløret for tredje sæson, der får premiere 8. januar 2021. Serien var oprindeligt skabt til YouTubes streamingtjeneste, YouTube Red, hvor første afsnit blev set mere end 55 millioner gange.

Nu er serien overgået til Netflix, hvor den har ligget øverst på tjenestens top 10 i en periode siden lanceringen i august. Det er derfor heller ingen overraskelse, at serien er blevet fornyet til sæson 4.

‘Cobra Kai’ udspiller sig 30 år efter All Valley Karate-turneringen i 1984 fra ‘Karate Kid’. Nu kæmper Daniel LaRusso (Ralph Macchio) med at finde balance i sit liv uden Mr. Miyagis rådgivning, mens han også må stå ansigt til ansigt med sin gamle fjende, Johnny Lawrence (William Zabka), der søger hævn ved at genåbne den berygtede Cobra Kai-karateklubben.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af