‘Coming 2 America’ ryger direkte på streaming efter svimlende Amazon-handel

‘Coming 2 America’ ryger direkte på streaming efter svimlende Amazon-handel
Eddie Murphy og Arsenio Hall i 'Coming To America' (1988).
STREAMING TOGETHER

Amazon mener det seriøst for øjeblikket. Senere på måneden kan de bryste sig af den eksklusive ret til at vise den nye ‘Borat’-film, og til november har de ligeledes eksklusiv ret til Steve McQueens hypede antalogifilmserie ‘Small Axe’.

Nu meddeler Variety, at virksomheden har købt rettighederne til ‘Coming to America’-opfølgeren med Eddie Murphy for 125 millioner dollars (!).

Filmen fortsætter sporet fra første sæson, der slutter med, at kronprins Akeen (Eddie Murphy) gifter sig med den amerikanske Lisa McDowell (Shari Headey) og bliver konge af Zamunda.

Kong Akeen vender i den nye film tilbage til det mildt sagt meget anderledes USA – denne gang med sin søn i håb om at finde en brud til den unge kronprins.

Murphy skal i den nye film instrueres af Craig Brewer, som han også arbejdede sammen med på ‘Dolemite is My Name‘. De to herrer får selskab af Tracy Morgan (’30 Rock’), Wesley Snipes (‘Blade’), Leslie Jones (‘Ghostbusters’) og Jay Pharaoh (‘Saturday Night Live’).

Filmen skulle have haft biografpremiere omkring juletid, men som så mange andre film i disse coronatider er den altså nu taget af plakaten. Og mens andre film blot rykkes til 2021 eller 2022, er ‘Coming 2 America’ altså helt væk fra det store lærred.

Premiere på Amazon Prime lyder 18. december. Det er endnu uvist, om det også gælder den danske version af tjenesten.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af