Corona-thriller fra Michael Bay tager lockdown til ekstremerne – kritiseres for »tonedøvt« skræmmebillede

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Michael Bay er i sit allermest sortsynede hjørne med den kommende Hollywood-pandemithriller ‘Songbird’, som han har produceret.

Her har en højst smitsom virus ved navn covid-23 lagt gaderne øde og sendt den amerikansk befolkning i en 214 uger lang karantæne.

Filmen følger en håndfuld eksistenser, der i 2024 kæmper for at holde virussen på afstand. Mere end otte millioner amerikanere er døde og militæret har indtaget gaderne og presser smittede ind i karantæne-camps, mens civilisationen langsomt kollapser.

Det er denne ublu skildring af et dystopisk dommedagsscenarie, der har fået flere Twitter-brugere til at trække i håndbremsen. De kritiserer ‘Songbird’ for dens ufølsomme tilgang til den igangværende pandemi, som har kostet mere end én million liv på verdensplan.

Flere kritiserer filmen for at være en Hollywood-malkning af en igangværende tragedie og sammenligner det med at lave en film om 9/11 samme år, som tragedien fandt sted.

»At lave en dystopisk horrorfilm om en rædsel, der er virkelig og udfolder sig lige nu, er dybt tonedøvt«, skriver en Twitter-bruger blandt andet.

Døm selv om ‘Songbird’ går over grænsen i traileren over for.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af