Fans rejser 50.000 dollars til den arbejdsløse barnepige i ‘Borat’-efterfølgeren

Fans rejser 50.000 dollars til den arbejdsløse barnepige i ‘Borat’-efterfølgeren
Maria Bakalova og Jeanise Jones i 'Borat: The Subsequent Moviefilm'.

Et af de få sympatiske mennesker, vi møder i den Amazon Prime-aktuelle ‘Borat’-efterfølger, er den arbejdsløse bedstemor og barnepige Jeanise Jones, som tager sig af Borats 15-årige datter Tutar (Maria Bakalova), mens Borat (Sacha Baron Cohen) drager ud for at skaffe de sidste dollars til datterens brystoperation.

I mellemtiden lærer hun den blåøjede Tutar, at kvinder rent faktisk godt kan køre bil, og at de altså heller ikke bliver spist, hvis de drister sig til at røre deres køn.

Nu har fans rejst 50.000 dollars for at hjælpe Jones, efter det er kommet frem, at barnepigen »kun« blev kompenseret med 3600 dollars for at medvirke.

I et interview med Variety fortæller Jones, at Cohen og Bakalova var så overbevisende, at det slet ikke faldt hende ind, at det hele var et set up.

»Jeg troede, at hun virkelig var fra et tredjeverdens (land, red.), og at det er sådan, de behandler kvinder og unge piger. Jeg (foreslog dem, red.) at tage hende med hen til en skole og lade hende observere piger i et klasseværelse, som kan læse og skrive præcis ligesom drengene«, fortæller Jones og tilføjer:

»Jeg tænkte, det var ægte, så min tanke var, at de tog hende rundt for at se forskellige ting for at gøre hende klar til at kunne blive boende i USA. Det var tydeligvis ikke, hvad der skete«, siger hun og slutter:

»Jeg vil give hende et knus. Jeg er glad for at vide, at hun ikke er i den situation i virkeligheden. Ham, ved jeg ikke, hvad jeg vil gøre med. Det var ikke ægte, så jeg ville trykke hans hånd og sige: ‘du fik mig’«.

Jones har i mere end 30 år arbejdet for det samme forsikringsselskab i Oklahoma City, men er fornyligt blevet afskediget som konsekvens af corona-pandemien. De 50.000 dollars falder derfor på et tørt sted.

‘Borat: The Subsequent Moviefilm’ kan ses på Amazon Prime.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af