Jamie Foxx i sorg efter at have mistet sin lillesøster: »Mit hjerte er knust i en million stykker«

Jamie Foxx i sorg efter at have mistet sin lillesøster: »Mit hjerte er knust i en million stykker«
Jamie Foxx og DeOndra Dixon. (Foto: Tom Cooper/Getty Images)

Jamie Foxx er i dyb sorg, efter hans lillesøster DeOndra Dixon er gået bort i en alder af blot 36.

Den triste nyhed kunne Foxx i går bekræfte i et opslag på Instagram.

 »Mit hjerte er knust i en million stykker«, skriver han i opslaget og fortsætter: »Enhver, der kendte min søster vidste, at hun var et stærkt lys. Jeg kan ikke fortælle jer, hvor mange gange vi havde fester i huset, hvor hun gik ud på dansegulvet og stjal showet«.

Hertil tilføjer han, at han finder trøst ved at tænke tilbage på alle deres gode fælles minder med søsteren, der var født med Down’s Syndrom.

Søsteren var danser og medvirkede i musikvideoen til Foxx og T-Pains 00-hit ’Blame It’. Derudover optrådte hun som baggrundsdanser til deres optræden ved Grammy Awards i 2010, da sangen blev kvitteret med en pris for bedste R&B-performance af en gruppe.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»DeOndra, du har efterladt et hul i mit hjerte, men jeg vil fylde det med alle de minder, de gav mig. Jeg elsker dig med alt, jeg har. Vores familie er knust, men vi vil samle stykkerne igen med din kærlighed«, skriver den Oscar-vindende skuespiller.

DeOndra Dixon ambassadør for Global Down Syndrome Foundation. Organisationen har meddelt, at der vil være et virtuelt mindehøjtidelighedsshow 14. november.   

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af