Kirsten Birgit genopstår på TV 2

Kirsten Birgit genopstår på TV 2
Kirsten Birgit og Rasmus Bruun.

Frederik Cilius og Rasmus Bruun løftede sløret for projektet, da vi interviewede dem tilbage i februar: TV 2-serien ‘Fuld af Danmark’, hvor makkerparret som Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm og Rasmus Bruun skulle rejse rundt i landet og besøge landets mikrobryggerier.

Siden kom corona og aflyste deres teaterstykke ‘Sommeren på Birgitø’ præmaturt, men det er alligevel lykkedes dem at få deres nye rejseprogram i kassen, og nu kan TV 2 meddele, at ‘Fuld af Danmark’ får premiere 24. oktober.

I vores interview tidligere på året fortalte duoen, at de fik ideen, før Anders Fogh rejste rundt med ’Skål for Europa’, før Ghita Nørby og Jim Lyngvild var på roadtrip for DR og før Anders Lund Madsen og Lars Løkke rejste land og rige rundt i podcasten ’Lund og Løkke’.

»Det er det, alle, der laver tv, gerne vil: De vil væk fra deres familie og ud og spise og drikke«, sagde Rasmus Bruun.

»Når vi har lavet det her program, så vil alle andre forhåbentligt stoppe med at lave den slags programmer«, lød det.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af