Mød Prinsesse Diana i første trailer til fjerde sæson af ‘The Crown’

Mød Prinsesse Diana i første trailer til fjerde sæson af ‘The Crown’

Nu er tiden endelig kommet til, at Prinsesse Diana træder ind i det royale ‘The Crown’-univers. Det afslører den nye trailer til fjerde sæson. Unge Emma Corrin (‘Pennyworth’) bliver den første til at iføre sig prinsessens overdådige kjoler, inden ‘Tenet’-stjernen Elizabeth Debicki overtager klæderne i femte sæson.

Traileren byder også på et møde med en anden historisk figur, nemlig jernladyen Margaret Thatcher, som bliver en del af karaktergalleriet i form af ‘X-Files’-stjernen Gillian Anderson. Hun skal løfte lidt af en arv, da mange nok stadig vil huske Meryl Streeps Oscar-vindende portræt af den karismatiske premiereminister i ‘The Iron Lady’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fjerde sæson foregår i slutningen af 70’erne og følger Dronning Elizabeth (Olivia Colman) og det britiske kongehus’ forsøg på at sikre tronfølgen ved at gifte Prins Charles (Josh O’Connor), som nu nærmer sig 30-års alderen.

Det er selvfølgelig her, Lady Diana Spencer kommer ind i billedet, men overgangen fra at være en almindelig teenager til nu at være i hele verdens rampelys viser sig at være alt andet end ligetil for den unge Diana.

Serien byder også på et genbesøg med Helena Bonham Carter, som er med igen som Prinsesse Margaret, ligesom Tobias Menzies fortsætter som Prins Philip.

Fjerde sæson af ‘The Crown’ får premiere 15. november på Netflix.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af