Ny trailer til ‘His Dark Materials’ sæson 2 lover den største krig nogensinde

STREAMING TOGETHER
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

17. november er der dansk premiere på sæson 2 af HBO’s stortanlagte epos ‘His Dark Materials’, og ud fra den nye officielle trailer at dømme ser det ud til, at der bliver skruet op på 11 på alle parametre med løfter om »den største krig nogensinde«.

Fortællingen, baseret på Philip Pullmans bogtrilogi, handler om 12-årige Lyra, der bliver revet væk fra det trygge universitet, hun er vokset op på, fordi hun har en særlig rolle at spille i en forestående krig mellem det gode og det onde.

Vi befinder os i en magisk verden, hvor luftskibene dominerer himlen, der er parallelle universer, og alle mennesker har en slags totemdyr, daemons, ved deres side.

Skuespillerne fra første sæson gentager deres roller, heriblandt Ruth Wilson og Lin-Manuel Miranda – og så dukker altid gode Andrew Scott op i den nye sæson i en bærende rolle som Colonel John Parry (man så ham flygtigt i sæson 1, men nu indtager han hovedscenen).

Vores anmelder gav første sæson flotte fem stjerner.

‘His Dark Materials’ kan ses på HBO Nordic.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af