Oscar Isaac og Jake Gyllenhaal får hovedrollerne i ny film om ‘The Godfather’

Oscar Isaac og Jake Gyllenhaal får hovedrollerne i ny film om ‘The Godfather’
Oscar Isaac i 'A Most Violent Year'

En af historiens absolut mest legendariske film får nyt liv, efter det er kommet frem, at Barry Levinson (‘Rain Man’) arbejder på en ny film, der går bag om skabelsen af ‘The Godfather’.

To af vor tids største skuespillere, Oscar Isaac og Jake Gyllenhaal, skal spille henholdsvis ‘The Godfather’-instruktøren Francis Ford Coppola og produceren Robert Evans under skabelsen af den ikoniske gangsterklassiker.

Serien har fået titlen ‘Francis and the Godfather’ og følger de to filmskaberes stridigheder om, hvordan de skal filmatisere Mario Puzos ‘The Godfather’-roman.

Den relativt ukendte Andrew Farotte står bag det manuskriptet, som Levinson har arbejdet ud fra. Hovedpersonen selv, Coppola, har ingen betænkeligheder ved filmen.

»Enhver film Barry Levinson laver om noget, vil blive interessant og værdifuld«, siger Coppola til Deadline.

Isaac og Gyllenhaal bliver med al sandsynlighed ikke de eneste stjerner i Levinsons film. Det oprindelige ‘The Godfather’-cast bestod af stjerner som Marlon Brando, Al Pacino og Robert Duvall, og selvom de nok kun kommer til at figurere i mindre grad, må man forvente, at skuespillere verden over står i kø ved muligheden for at portrættere ikonerne.

‘The Godfather’ bliver i folkemunde omtalt som en af de bedste film nogensinde og ligger lige nu nummer to på IMDb’s famøse top 250-liste.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af