Se nogle af årets bedste kortfilm og opdag nye talenter under Copenhagen Short Film Festival i denne uge

Se nogle af årets bedste kortfilm og opdag nye talenter under Copenhagen Short Film Festival i denne uge
Esben Perssons 'In medias ræs'.

I denne uge rykker nogle af årets bedste kortfilm fra hele verden til det store lærred, når Copenhagen Short Film Festival skydes i gang 7.-11. oktober i Cinemateket og Gloria Biograf.

Festivalens fulde program er blevet annonceret, og der er noget til en hver smag.  

Over fem dage vil der nemlig blive præsenteret kortfilm, der bevæger sig inden for et et hav af forskellige genrer og temaer – lige fra LGBTQ+-fortællinger til klima- og miljøfilm, der udspiller sig i alt fra horrorgenren til eksperimenterende animationsfilm.  

Programmet er inddelt i forskellige blokke, som er sammensat på baggrund af en række temaer, hvilket betyder, at du ud fra udvalgte temaer kan opleve kortfilm, der går til mediet på vidt forskellige og kreative måder.

Derudover kan du finde ud af, hvem der løber afsted med årets to priser for Bedste Danske Kortfilm og Bedste Danske Kortfilm under 25 år, hvor vores egen filmredaktør Jacob Ludvigsen indgår i juryen til førstnævnte pris sammen med blandt andre instruktør Lone Sherfig.  

Lørdag den 10. oktober vises rækken af nye danske kortfilm, der varierer væsentligt i både form og indhold – fra den eksperimenterende ’In Medias Ræs’ til Mads Koudals sociale drama ’Mellem sten og et hårdt sted’ med Ghita Nørby i hovedrollen.

Og den 11. oktober kan du opleve kortfilm instrueret af spritnye danske talenter under 25 år, hvorefter de to juryer vil overrække årets to priser.

Du kan få det fulde overblik over programmet og købe din billet HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af