Twitter udnævner Chris Pratt som Hollywoods »værste Chris« – Iron Man kommer til undsætning

Twitter udnævner Chris Pratt som Hollywoods »værste Chris« – Iron Man kommer til undsætning
Chris Pratt til Oscaruddelingen i 2015. (Foto: Jason Merritt/Getty Images)

Twitter gik amok i lørdags, da et tweet opfordrede folk til at rangere en gruppe Hollywood-Chris’sere, bestående af Chris Pine, Chris Evans, Chris Hemsworth og Chris Pratt, fra værst til bedst.

Blandt besvarerne var der bred enighed om, at Pratt er den værste af de fire kanoner, efter den seneste tids omfattende mistanke om, at ‘Guardians of the Galaxy’-skuespilleren skulle være republikaner og Trump-tilhænger.

Tweetet har nu fået flere af Pratts medstjerner til at komme ham til undsætning – heraf blandt andet ’Avengers’-kollegaen Robert Downey Jr., der i et opslag på Twitter skriver:

»Hvis du har problemer med Chris, har jeg en idé: Slet dine sociale medieprofiler, tænk over dine EGNE fejl, arbejd på DEM og hyld derefter din menneskelighed«.

Også Mark Ruffalo forsvarer Pratt i et tweet:

»Jeg kender ham personligt, og i stedet for at anklage ham, skal du se på hvordan han lever sit liv. Han er ikke politisk. Dette er en distraktion. Lad os holde øjenene på trofæet, venner. Vi er så tæt på nu«.

De to opslag virkede dog til at prelle af på de fleste Twitter-brugere, og mange satte efterfølgende spørgsmåltegn ved, hvorfor Brie Larson ikke blev forsvaret på lignende vis, da hun blev udsat for voldsom online chikane i forbindelse med rollen i ’Captain Marvel’.

Pratt har ikke selv kommenteret på tweet-stormen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af