Brad Pitt og George Clooney prankede hinanden hårdt på ‘Ocean’s Twelve’-optagelserne

Brad Pitt og George Clooney prankede hinanden hårdt på ‘Ocean’s Twelve’-optagelserne
Brad Pitt og George Clooney (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon og Don Cheadle blev hurtigt gode venner, da de indspillede ‘Oceans’-trilogien. Måske lidt for gode. For da de skulle optage ‘Ocean’s Twelve’ i George Clooneys hjemby i Italien, måtte Clooney stå på mål for en fæl prank fra Rusty Ryan aka. hr. Pitt.

»Vi tog til Europa for at lave ‘Ocean’s 12’ og skød noget af den i Lake Como, som er min hjemby. Brad sendte et memo ud til alle mennesker i min hjemby, byen hvor jeg boede i årevis. Han opslog på telefonmaster, at filmen kom til byen og (bad indbyggerne om, red.) kun at kalde mig Mr. Clooney eller min karakters navn Danny Ocean og ikke kigge mig i øjnene«, siger Clooney i et videointerview til GQ Magazine og fortsætter:

»Så alle aviserne var sådan: ‘Il Divo! George Clooney er Il Divo!’ Det var forfærdeligt. Det var en forfærdelig historie, som jeg senere fik betalt ham tilbage for«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Senere på optagelserne tog Clooney, Pitt, Damon og Cheadle en pontonbåd tværs gennem Lake Como til et forladt palæ.

»Den første ting, vi så, var sådan en statue af en slange, der spiste en kvindes hoved eller noget. Vi kom frem til konklusionen, at vi ville give 10.000 dollars til den, der kunne overnatte i det hjemsøgte hus med kun ét stearinlys, seks tændstikker og en flaske vin«, fortæller Clooney.

Pitt og Cheadle tog imod væddemålet, men de to var ikke helt så modige, som de først troede.

»Matt og jeg sad i båden midt på søen, og vi kunne se stearinlyset gå forbi alle vinduerne. Og så fik vi et opkald: ‘Fuck det her, få os ud fra det her hus’«, siger Clooney og tilføjer, at de fire stadig holder sammen i dag.

»Der var en hel del idioti med på vejen, men vi havde en vidunderlig tid. Og de er stadig mine meget tætte venner«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af