Se George Clooney i traileren til hans egen, stortanlagte Netflix-film ‘The Midnight Sky’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vi ved efterhånden godt, at George Clooney gror et flot skæg, men på intet tidspunkt har vi set det så langt, som tilfældet er i teaseren til hans kommende Netflix-film, ‘The Midnight Sky’.

Her spiller Clooney en ensom videnskabsmand på Arktis, som i et postapokalyptisk univers forsøger at komme i kontakt med sine astronautkolleger for at advare dem imod at vende tilbage til en mystisk verdenskatastrofe.

Filmen er baseret på Lily Brooks-Daltons anmelderroste roman ‘Good Morning, Midnight’, og til filmatiseringen har Clooney allieret sig med The Revenant’-manuskriptforfatteren Mark L. Smith.

På rollelisten finder man foruden Clooney også Felicity Jones, David Oyelowo og Kyle Chandler.

Det er Clooneys første film i instruktørrollen siden ‘Suburbicon’ fra 2017. Derudover tæller hans instruktør-cv også ‘Monumenternes mænd’, ‘Kamæleonen’, ‘Leatherheads’, ‘Good Night, and Good Luck’ og ‘Confessions of a Dangerous Mind’.

‘The Midnight Sky’, der spås som en mulig Oscar-kandidat, får premiere i udvalgte danske biografer i julemåneden og på Netflix den 23. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af