Den tolvte ‘Halloween’-film er på vej – se den hårrejsende teaser

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Halloween’ er med hele 11 film et af de mest populære franchises i gyserhistorien. Nu er teaseren til den tolvte, David Gordon Greens ‘Halloween Kills’, ude, og den ser neglebidende uhyggelig ud.

‘Halloween Kills’ er den direkte opfølger til Greens ‘Halloween‘ fra 2018 og følger Laurie Strode (Jamie Lee Curtis), der – fire årtier efter hun overlevede Michael Myers mordertogt på ‘Halloween’-aften – fortsat flygter fra den maskerede seriemorder.

Green teamer til den nye film op med manuskriptforfatterne Scott Teems og Danny McBride. Sidstnævnte var også manuskriptforfatter på Greens første ‘Halloween’-film, ligesom han er med, når den tredje i rækken, ‘Halloween Ends’, får premiere i 2022.

Det var John Carpenters ‘Halloween’ fra 1978, der først introducerede sagaen mellem Michael Myers og Laurie Strode. Filmen er en af de mest ikoniske horrorfilm nogensinde og var stærkt medvirkende til, at slashergenren fik sit helt store gennembrud i 80’erne.

Derudover var filmen med til at udbrede den populære gysertrope the final girl, som i korte træk betegner den sidste overlevende pige, der ender i et showdown med seriemorderen.

‘Halloween Kills’ får premiere dansk premiere 14. oktober 2021 – altså op til næste Halloween.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af