Regina King instruktørdebuterer med en seriøs Oscar-kandidat – se traileren til ‘One Night in Miami’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Muhammed Ali, Malcolm X, Sam Cooke og Jim Brown.

Det er ikke små personligheder, den Oscar-vindende skuespiller Regina King (‘If Beale Street Could Talk‘, ‘Watchmen’) begiver sig ud i at portrættere i sin instruktørdebut ‘One Night in Miami’.

Nu er den officielle trailer kommet, og her leger King med ideen om at lade de fire afroamerikanske megastjerner mødes på et hotelværelse for at vende verdenssituationen en aften i Miami.

Eli Goree (’Ballers’) er iført boksehandskerne som Muhammed Ali, mens Kingsley Ben-Adir, Lesley Odom Jr. og Aldis Hodge (’Straight Outta Compton’) portrætterer henholdsvis Malcolm X, Sam Cooke og Jim Brown.

Filmen bliver spået gode Oscar-chancer i år, efter den fik premiere foran en imponereret anmelderskare på Venedig Film Festival tidligere på året. Entertainment Weekly kaldte filmen »et betagende, vibrerende drama«, mens Indiewire hæftede sig ved de fire hovedroller, hvis ensemblepræstation de kaldte »et af årets bedste«.

‘One Night in Miami’ får biografpremiere i USA 25. december, men er endnu ikke blevet annonceret i Danmark.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af