Anya Taylor-Joy genforenes med ’Dronninggambit’-skaber i romanfilmatisering fra ‘Lolita’-forfatter

Anya Taylor-Joy genforenes med ’Dronninggambit’-skaber i romanfilmatisering fra ‘Lolita’-forfatter
ANYA TAYLOR-JOY I 'Dronninggambit'. (Foto: PHIL BRAY/NETFLIX)

Showrunner Scotts Franks anmelderroste serie ’Dronninggambit’ tog hele verden med storm, da den fik premiere i efteråret. Og forleden kunne Netflix bekræfte, at serien er blevet den mest sete miniserie i streamingtjenestens historie.

Ifølge Indiewire er der stor sandsynlighed for, at hovedrollestjernen Anya Taylor-Joy bliver genforenet med Frank i en kommende filmatisering af den russiske ’Lolita’-forfatter Vlademir Nabokovs roman ’Laughter in the Dark’ fra 1932.

’Laughter in the Dark’ fortæller den tragiske historie om den midaldrende, gifte kunstkritiker Albert Albinus, der forelsker sig i den unge talentfulde skuespiller og model Margot Peters (Anya Taylor-Joy). Da Albinus introducerer Margot for en amerikansk filmproducer indledes et trekantsdrama, der får katastrofale følger for de involverede.

I et interview med The Ringers podcast ‘The Watch’, teaser Frank, at han gerne vil skabe »et valentinskort til filmmediet. Jeg kommer til at lave den som en film noir og en film indeni en film. Og det er en virkelig nasty og vidunderlig thriller«.

Yderligere detaljer cast og premieredato er endnu ikke blevet bekræftet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af