Danske Martin Zandvliet skal lave opfølger til ‘Eastern Promises’ – men uden Viggo Mortensen

Danske Martin Zandvliet skal lave opfølger til ‘Eastern Promises’ – men uden Viggo Mortensen
Viggo Mortensen i 'Eastern Promises'

David Cronenberg gav Viggo Mortensen én af karrierens bedste roller som østeuropæisk gangster i ‘Eastern Promises’.

Filmen var skrevet af Steve Knight (‘Peaky Blinders’, ‘Locke’), som nu ifølge The Hollywood Reporter har skrevet et manuskript til en opfølger under titlen ‘Small Dark Look’.

Hverken Cronenberg eller Mortensen vender desværre tilbage til fortsættelsen, men det har så åbnet døren for en anden glimrende dansker: Instruktør Martin Zandvliet, der står bag film som ‘Applaus’, ‘Under sandet’ og den kommende Afdeling Q-film ‘Marco Effekten’ (og ‘The Outsider’ med Jared Leto, men den forbigår vi i stilhed).

Zandvliet skal instruere opfølgeren, og hvor han ifølge The Hollywood Reporter ser ud til at skulle dirigere actionkongen Jason Statham.

Hvad filmen skal handle om, vides ikke. Det står kun klart, at den ikke direkte følger handlingstrådene fra ‘Eastern Promises’, men at den foregår i den samme russiske mafia som Cronenbergs film.

Der har været arbejdet på en opfølger nogenlunde siden premieren på den første film i 2007, og det nye projekt har heller ikke fået det endegyldige grønne lys. Men det lader til, at det er tættere på en nogensinde før, at det kan blive en realitet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af