Justin Timberlake er eks-kriminel i følsomt indiedrama – se traileren til ‘Palmer’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Justin Timberlake vender tilbage til skuespillet med sin første rolle siden Woody Allens ‘Wonder Wheel’ fra 2017. Det afslører den nye trailer til det Apple-eksklusive indiedrama ‘Palmer’.

Timberlake ses i hovedrollen som den titulære Eddie Palmer – en tidligere highschool-sportsstjerne, der endte som kriminel og nu efter 12 år i fængsel returnerer til sin hjemby med håbet om at starte på en frisk.

Som det ses i den følsomme trailer, danner Palmer efterhånden bånd med drengen Sam, der er blevet forladt af sin mor. Ydermere er Sam ret ildeset i lokalsamfundet, fordi hans kønsidentitet, tøj og interesser ikke ligner andre drenges.

I instruktørstolen sidder skuespiller og instruktør Fisher Stevens, der blandt andet stod bag klimadokumentaren ‘Before the Flood’ med Leonardo DiCaprio, og som har knap 100 film- og tv-roller bag sig – senest i ‘Succession’.

‘Palmer’ kan ses på Apple TV+ fra 29. januar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af