Lily James skal spille Pamela Anderson i miniserie om sex tape-skandale med Tommy Lee

Lily James skal spille Pamela Anderson i miniserie om sex tape-skandale med Tommy Lee
Lily James til premieren på 'Mamma Mia! Here We Go Again' i London 2016. (Foto: Stuart C. Wilson/Getty Images)

Historien om et af de mest berygtede sex tape-læk nogensinde er lige nu i gang med at blive udviklet til en miniserie, skriver Deadline.

Streamingtjenesten Hulu står bag projektet med arbejdstitlen ‘Pam & Tommy’, som kredser om den megaskandale, det blev, da supermodellen Pamela Andersons sexvideo med Tommy Lee blev stjålet og lagt ud på internettet i slutningen af 90’erne.

Lily James (‘Baby Driver’ og ‘Rebecca’) er blevet udnævnt til at spille ‘Baywatch’-stjernen, mens Sebastian Stan (‘Captain America’) har fået ansvaret for at portrættere hendes rockmand, Tommy Lee. Seth Rogen skal spille den medarbejder, som stjal vhs-båndet og dermed satte hele farcen igang.

Miniserien vil fokusere på celebrity-parrets velkendte ægteskabsstridigheder, anklagerne mod Tommy Lee om vold i hjemmet, og så selvfølgelig konturerne af det berygtede læk.

Robert Siegel (‘The Wrestler’) har skrevet miniserien, og alle afsnit vil blive instrueret Craig Gillespie, som tidligere har stået bag ‘I, Tonya’. Miniserien er produceret Seth Rogen og Evan Goldberg via selskabet Point Grey, hvilket kan være et fingerpeg om, at serien ikke bliver uden humor.

De to har nemlig arbejdet sammen på adskillige komedieprojekter, fra ‘Superbad til ‘This Is The End’.

‘Pam & Tommy’ bliver otte afsnit og begynder optagelserne i foråret 2021.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af