Disney+ udvider med kæmpe portion film og serier for voksne

Disney+ udvider med kæmpe portion film og serier for voksne
Atlanta' er en af de serier, der i fremtiden får hjemsted på Disney+.

Disney+ har fået en flyvende start med over 86 millioner abonnenter, og også herhjemme er streamingtjenesten hurtigt blevet en magtfaktor.

Tjenesten har levet højt på kataloget af familievenligt indhold a la ‘Star Wars’ og ‘Marvel’, mens man hidtil har måttet skyde en hvid pil efter titler uden for den familievenlige sfære.

Men det ændrer sig 23. februar. Her lancerer tjenesten nemlig underbrandet Star, som bliver tjenestens hjemsted for film og serier, som ikke per definition er børnevenlige, men som er lavet af de studier, Disney-koncernen ejer.

Dels bliver arkivet forstærket betragteligt med serier som ’24 timer’, ‘Black-ish’, ‘Desperate Housewives’, ‘Family Guy’, ‘Grey’s Anatomy’, ‘How I Met Your Mother’, ‘Lost’, ‘Sons of Anarchy og ‘Modern Family’ – og film som ‘Deadpool’, ‘Logan’, ‘Kingsman’, ‘The Grand Budapest Hotel’ og ‘Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’. Senere fulgt op af eksempelvis ‘Homeland’, ‘Scandal’, ‘It’s Always Sunny in Philadelphia’ og ‘American Horror Story’.

Dels kommer Star allerede ved februar-launchen med nye originalserier i form af krimiserien ‘Big Sky’ af ‘Big Little Lies’-skaber David E. Kelley, highschool-spinoffen ‘Love, Victor’, animationskomedieserien ‘Solar Opposites’ og den overnaturlige gyserserie ‘Helstrom’. Senere venter også en spinoffserie af ‘American Horror Story’ – simpelthen med titlen ‘American Horror Stories’.

Ved launch vil der være cirka 300 titler under Star-fanen, men allermest interessant er det dog måske, hvad Star-tilføjelsen kan betyde på sigt.

I brandet ligger nemlig aftaler med kanalen FX, som har stået bag en lang række af de bedste serier de seneste år, hvilket betyder, at også serier som ‘Atlanta’ og ‘Better Things’ får hjemsted på Disney+ i fremtiden (dog ikke allerede ved launch).

Og med det anerkendte produktionsselskab Fox Searchlight, der har stået bag Oscar-hits som ovennævnte ‘Three Billboards’, ‘The Favourite’ og ‘The Shape of Water’.

Og med sportsbrandet ESPN, der de seneste år har markeret sig med banebrydende sportsdokumentarer som ‘OJ: Made in America’ og ‘The Last Dance’.

Eksklusive rettigheder over disse brand titler kan betyde, at Disney+ bliver uomgængelig også for folk, der ikke dyrker de store familiefranchises.

Alt dette betyder så samtidig, at prisen for nye abonnenter går op til 79 kroner om måneden. Heri får man så naturligvis også glæde af alle de kommende ‘Star Wars’ og ‘Marvel’-serier, Disney+ lancerer over de kommende år.

Man kan sætte forældrekontrol på Star-brandet på sin konto, så mindreårige ikke kan tilgå det nye voksenindhold.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af