Disney i amokløb med store lanceringer – her er overblikket

Disney i amokløb med store  lanceringer – her er overblikket

Torsdag holdt Disney stort møde for investorerne, og i den forbindelse annoncerede mediegiganten så mange nyheder om kommende film og serier, at man bliver helt forpustet.

Vi har samlet nogle af overskrifterne her:

Pixar annoncerede blandt andet en spinoff-film på ‘Toy Story’, som under titlen ‘Lightyear’ skal handle om personen, der inspirerede Buzz Lightyear. Chris Evans skal lægge stemme til, premiere i juni 2022.

De annoncerede også deres førstkommende film, kaldet ‘Luna’, en coming of age-historie sat i Italien, der skal have premiere i juni 2021. Kvinden bag den hyldede kortfilm ‘Bao’ debuterer desuden med filmen ‘Turning Red’ om en 13-årig pige i 2022.

Og så kommer der på Disney+ både en spinoff-serie på ‘Up’ – ‘Dug Days’ om den skøre hund fra filmen – og en spinoff-serie på ‘Cars’.

Der er gang i den på ‘Star Wars’-fronten med et væld af nye film og serier, hvilket du kan læse meget mere om her.

I Disney-animations-regi kommer filmen ‘Raya & the Dragon’ direkte på Disney+ sideløbende med biografpremieren, dog for et ekstra beløb, 5. marts. Der kommer både spinoff-serier på ‘Zootopia’ og ‘Vaiana’.

Marvel kunne meddele, at produktionen er afsluttet på den asiatisk-rettede martial-arts-film ‘SchangChi and the Legends of the Ten Rings’ med blandt andre Tony Leung og Awkwafina. Den coronaudskudte ‘Black Widow’ er stadig sat til at komme eksklusivt i biografen, nu 9. juli 2021. Marvel arbejder også på en ‘Fantastic Four’-film.

Og så skal Christian Bale spille skurken Gorr the God Butcher i Taika Waititis kommende ‘Thor: Love & Thunder’, der begynder optagelser i januar og skal have premiere i maj 2022.

Det blev desuden bekræftet, at ‘Hawkeye’-filmen med Jeremy Renner får premiere i slutningen af 2021. Mens Mark Ruffalo blev bekræftet til en rolle i den kommende ‘She-Hulk’ med Tatiana Maslany i titelrollen.

Ligesom Disney understregede, at de ikke kommer til at genbesætte Black Panther-rollen efter Chadwick Bosemans død i den kommende ‘Black Panther’-opfølger. Det ventes, at Black Panther-titlen overtages af Letitah Wrights karakter fra den første film, men det blev ikke bekræftet.

På Marvel-seriefronten fik vi en trailer til ‘Loki’, der ud over Tom Hiddleston i hovedrollen har Gugu Mbatha-Raw og Owen Wilson på rollelisten.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der landede ligeledes en trailer på ‘Falcon and the Winter Soldier’, hvor Anthony Mackie gentager sin rolle fra Avengers-filmene, og hvor Sam Wilson kæmper med at skulle overtage Captain Americas rolle.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Flere nye serier blev annonceret: ‘Ironheart’ om den geniale opfinder Riri Williams, der opfinder den mest avancerede dragt siden Iron-Man, annonceret. Og ‘Armor Wars’, som er en spinoffserie til Don Cheadles ‘War Machine’.

Samtidig var der nye detaljer om en tidligere omtalt Nick Fury-serie, som hedder ‘Secret Invasion’ og skulle være en komedieserie med Samuel L. Jacksons Fury og Skrull Talos i form af Ben Mendelsohn i fokus (som set i ‘Captain Marvel’).

Angående Disney+ lød det, at ambitionen er at komme med 100 nye titler hvert år. Man meldte desuden ud, at man internationalt (fx Danmark) vil lancere undertjenesten Star med indhold rettet mod et mere voksent publikum – ligesom man gør med Hulu i USA.

Herhjemme kan vi nemlig endnu ikke se Hulu, hvilket kan blive endnu mere ærgerligt i fremtiden end i dag: Disney annoncerede nemlig også, at ‘Fargo’-skaber Noah Hawley har fået grønt lys til en serie baseret på ‘Alien’ med Ridley Scott – manden bag den første ‘Alien’-film som producer. Kan man forestille sig, at en serie som den vil ramme Star-delen af Disney+ i Danmark?

Disney+ har opnået mere end 86,8 millioner abonnenter på ét år.

Målet er, at The Walt Disney Company i 2024 har 300-350 millioner abonnenter på deres streamingtjenester, som ud over Disney+ tæller Hulu og ESPN (i USA).

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af