Disney annoncerer utroligt mange kommende Star Wars-titler – heriblandt ny film af ‘Wonder Woman’-instruktør

Disney annoncerer utroligt mange kommende Star Wars-titler – heriblandt ny film af ‘Wonder Woman’-instruktør
'The Mandalorian'.

Efter afslutningen på den kaotiske Skywalker-trilogi har mange spekuleret i, hvordan fremtiden mon ser ud for Disneys Star Wars-franchise. Det er vi nu blevet meget klogere på.

På et investormøde torsdag løftede Disney således sløret for utroligt mange kommende film og serier, og flere af de store nyheder var Star Wars-relaterede.

Vi ved allerede, at Taika Waititi og talentet J.D. Dillard skal instruere hver deres film i franchisen. Lucasfilm-direktøren Kathleen Kennedy kunne ydermere fortælle, at Patty Jenkins skal instruere en ny ‘Star Wars’-film, som får premiere i december 2023.

‘Wonder Woman 1984’-instruktørens kommende film i stjernekrigsuniverset har titlen ‘Rogue Squadron’ og foregår længere ude i tiden efter ‘The Rise of Skywalker’. Filmen kommer ikke til at handle om Jedi-krigere og brugere af Kraften, men om en ny generation af starfighter-piloter.

På samme investormøde blev der annonceret en meget lang række Star Wars-titler, der kommer på streamingtjenesten Disney+.

Ikke bare én, men to spinoff-serier til ‘The Mandalorian’ er på vej. Originalseriens skaber Jon Favreau står bag den ene serie med titlen ‘The Rangers of the New Republic’. Den anden omhandler karakteren Ahsoka Tano og er skabt af Dave Filoni, som har flere animerede Star Wars-serier bag sig og også har skrevet på ‘The Mandalorian’.

Desuden vender Hayden Christensen og Ewan McGregor fra prequel-trilogien tilbage til universet i ‘Obi-Wan Kenobi’-serien, hvor de indtager rollerne som Darth Vader og… Obi-Wan Kenobi.

Serien ‘Lando’, som følger Lando Calrissian, kommer også ud på streamingtjenesten. Donald Glover spillede senest karakteren i ‘Solo: A Star Wars Story’, men der er intet nyt om, hvorvidt han vender tilbage i rollen.

Og vi er ikke færdige endnu. For derudover kommer ‘A Droid Story’ om R2-D2 og C-3PO, den animerede serie ‘Star Wars Visions’, en ‘The Clone Wars’-spinoff med titlen ‘The Bad Batch’ samt den dark side-tematiserende serie ‘The Acolyte’.

Slutteligt er der nyt fra den allerede annoncerede serie ‘Andor’ om ‘Rogue One’-figuren Cassian Andor, spillet af Diego Luna. Serien er i produktion, og den får premiere i 2022 på Disney+. En ny behind the scenes-teaser for dén serie kan ses herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af