Finalebraget ‘Fast & Furious 10’ splittes op i to kapitler

Finalebraget ‘Fast & Furious 10’ splittes op i to kapitler
Paul Walker og Vin Diesel i 'Fast & Furious'-franchisen.

Helt tilbage i 2012 snakkede bedstevennerne og kollegerne Vin Diesel og Paul Walker om, at de ville runde ‘Fast & Furious’-filmserien af med nummer 10, og at denne skulle deles op i to kapitler. Det fortæller Diesel i et nyt interview med Entertainment Weekly.

Nu er tiden så næsten kommet – om end finalen selvsagt bliver uden Walker, der på tragisk vis omkom i et biluheld i 2013.

»Det har været en vidunderlig, vidunderlig oplevelse at lave de her film«, siger Diesel, som tidligere har forklaret, at det oprindelige skuespilhold ser hinanden som familie efter alle årene sammen på settet.

Inden ‘Fast & Furious 10’ gasser op (atter med instruktion af ‘Furious’-veteranen Justin Lin), får vi dog først ‘F9’, med gæsteoptræden af Cardi B, hvis premiere i 2020 blev corona-udsat til maj i år.

Og så kan fans desuden se frem til et mylder af ‘Furious’-spinoff-film i fremtiden, heriblandt en kvindedreven film med fokus på Letty Oritz, spillet af Michelle Rodriguez, og fortsættelsen til ‘Hobbs and Shaw’ med Dwayne ‘The Rock’ Johnson og Jason Staham i hovedrollerne.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af