Nyt fra 007-rygtebørsen: Kan ’Bridgerton’-favorit blive den nye James Bond?

Nyt fra 007-rygtebørsen: Kan ’Bridgerton’-favorit blive den nye James Bond?
Regé-Jean Page og Phoebe Dynevor i 'Bridgerton'. (Foto: Liam Daniel/Netflix)

Der er et nyt varmt navn på Bond-børsen, og det er Regé-Jean Page. Den britisk-zimbabwiske skuespiller, der netop har fået et større gennembrud med sin rolle som Simon Basset i Netflix-periodehittet ’Bridgerton’, rygtes at være blandt favoritterne til at overtage 007-titlen efter Daniel Craig.

Rygterne om Regé-Jean Pages chance som den næstkommende topagent fik lidt ekstra brænde på bålet, da Page selv i december teasede for sin ’Bridgerton’-rolle med ordene »Shaken and stirred« (som naturligvis er en reference til James Bonds martini-præferencer).

Ifølge det britiske betting-firma Ladbrokes er Regé-Jean Page steget i favoritgraderne, hvor han siden jul er gået fra oddsene 40:1 til 5:1. En stigning, der naturligvis hænger uløseligt sammen med Pages succes på skærmen i ‘Bridgerton’.

»Tom Hardy fører stadig som favorit med James Norton lige i hælene på en andenplads,« lyder det fra Ladbrokes. »Regé-Jean Page har en god chance, hvis man kan gå ud fra oddsene«.

Tipslisten over Bond-kandidaterne tæller ifølge Ladbrokes desuden Idris Elba, Sam Heughan, Richard Madden, Jack Lowden og Cillian Murphy.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af