Se traileren til Oscar-hypede ‘One Night in Miami’ om Muhammad Ali og Malcom X

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den Emmy-vindende skuespiller Regina Kings (‘Watchmen’) instruktørdebut ‘One Night in Miami’ tegner i skrivende stund til at blive en seriøs Oscar-kandidat, der meget vel kan løbe med nomineringer for både Bedste film, instruktør, mandlig hovedrolle og mandlig birolle.

Filmen fortæller den virkelige historie om den skæbnesvangre aften i 1964, hvor Cassius Clays aka. Muhammad Ali tog alt og alle på sengen, da han triumferede over sværvægteren Sonny Liston i ringen i Miami.

Alis (Eli Goree fra ‘The 100’) karriere eksploderede efterfølgende, men King zoomer ind på, hvordan ikonet fejrede sejren i selskab med tre gode venner: Menneskerettighedsforkæmperen Malcom X (Kingsley Ben-Adir fra ‘Peaky Blinders’), sangeren Sam Cooke (Leslie Odoom Jr. fra ‘Hamilton’) og American football-stjernen Jim Brown (Aldis Hodge fra ‘Straight Outta Compton’).

Over den ganske særlige nat i Miami diskuterede de fire mænd raceuligheder, religion og deres egne roller i tidens tumultariske politiske- og kulturelle miljø, og selvom filmens eksakte dialog er fiktiv, lægger dynamikken og vennernes personlige karaktertræk sig angiveligt tættere end tæt op ad virkeligheden.

‘One Night in Miami’ sendes ud på Amazon Prime i USA senere på måneden, men der er desværre endnu intet nyt om den danske lancering.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af