Se Vanessa Kirby og Katherine Waterston forelske sig i traileren til det storroste kærlighedsdrama ‘The World to Come’

Se Vanessa Kirby og Katherine Waterston forelske sig i traileren til det storroste kærlighedsdrama ‘The World to Come’
Vanessa Kirby og Katherine Waterston i 'The World to Come'. (Foto: Bleecker Street)

Det pibler frem med stjernespækkede periodedramaer om forbudt lesbisk kærlighed i kølvandet på den franske gigasucces ‘Portræt af en kvinde i flammer‘.

Og blandt favoritterne af de nye skud på stammen i den hastigt voksende subgenre er Oscar-kandidaten ‘The World to Come’, der har Vanessa Kirby (‘Pieces of a Woman’) og Katherine Waterston (‘Inherent Vice’) i hovedrollerne.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmen om to isolerede kvinder, der forelsker sig under 1800-tallets vinterkolde USA, vandt priser ved sidste års filmfestival i Venedig og har nu kurs mod det amerikanske marked, hvor den lægger an til at søsatte en Oscar-kampagne.

På rollelisten finder man desuden Oscar-vinderen Casey Affleck og stortalentet Christopher Abbott i rollerne som de to kvinders ægtemænd.

‘The World to Come’ er instrueret af Mona Fastvold. Filmen får amerikansk premiere i februar, mens en dansk dato endnu er uvis.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af