Claes Bang tørner sammen med ’Game of Thrones’-stjerne i trekantsdrama – se traileren til ’The Affair’

Claes Bang tørner sammen med ’Game of Thrones’-stjerne i trekantsdrama – se traileren til ’The Affair’

Vi skruer tiden tilbage til 1930 og rykker til Tjekkoslovakiet i filmen ’The Affair’, som har danske Claes Bang, svenske Hanna Alström og hollandske Clarice van Houten i hovedrollerne – sidstnævnte er formentlig bedst kendt for sin rolle som Melisandre i ’Game of Thrones’.

Filmen, der er instrueret af tjekkiske Julius Sevcik, stiller skarpt på kærligheden mellem de to kvinder, som blomstrer op, bedst som den ene (Alström) netop er begyndt at stifte familie med sin nyslåede ægtemand (Bang). Mens lidenskaben mellem de to kvinder vokser, og ægteskabet simultant anseeligt begynder at krakelere, vinder nazismen indpas, og verdenskrigen lurer i kulissen.

Dette er som bekendt ikke Claes Bangs første internationale affære. Bang spillede blandt andet en vigtig rolle i den sidste sæson af serien ’The Affair’, som dog ikke har nogen tilknytning til denne film – udover altså lige at dele den dramatiske titel.

’The Affair’ fik oprindeligt premiere i 2019 under titlen ’The Glass Room’, hvilket også er titlen på bogen, skrevet af Simon Mawer, filmen er baseret på.

Nu kommer den på streamingtjenesterne med en lidt mere… streamingvenlig titel. Den rammer de amerikanske tjenester i marts – og mon ikke også den kommer til Danmark kort efter.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af