Hårdkogt victoriansk science fiction-serie på vej til HBO – se den første teaser

Hårdkogt victoriansk science fiction-serie på vej til HBO – se den første teaser

Et nydeligt victoriansk periodedrama møder højenergisk science fiction og høj pistolføring (eller måske snarere: lynhurtige næver) i den nye HBO-serie ’The Nevers’. Serien, der er skabt ’Buffy the Vampire Slayer’-bagmanden og ‘Avengers’-instruktøren Joss Whedon, har nu fået sin første trailer – og nej, det går ingenlunde stille for sig.

Serien foregår i de sidste år af dronning Victorias regeringstid (det vil sige i slutningen af 1800-tallet) – i dels underklassens, dels overklassens London. Her følger vi de såkaldt ’touched’, der er en gruppe mennesker, primært kvinder, som besidder unormale evner – nogle evner charmerende, nogle dybt foruroligende, lyder det fra HBO.

Blandt disse mennesker finder vi Amalia True (Laura Donnelly), der er en mystisk, kampklar enke, samt Penance Adair (Ann Skelly), der er en intelligent ung opfinder. De to kvinder går hen og bliver frontpersoner (og efter alt at dømme actionheltinder) for de mennesker, der er blandt ’the touched’; menneskene fra underklassen, som historien, som vi kender den, ikke har plads til, beskriver HBO.

Mens Joss Whedon har skabt og produceret den første sæson af serien, annoncerede han allerede i november, at han ville trække sig fra produktionen, der således kunne tænkes at strække sig over mere end én sæson. Whedon forklarede (via IndieWire), at det foregående års uhørte udfordringer har haft en større effekt på hans liv, end han kunne have forestillet sig, og at han – til trods for at have nydt skabelsen af første sæson – ikke kan dedikere sig så meget, som det kræves for at kunne skabe så stor en serie under en global pandemi, uden at det ville gå ud over seriens kvalitet.

HBO har bekræftet, at den første sæson af ’The Nevers’, bestående af seks afsnit, får premiere til april, men en specifik premieredato er endnu ikke offentliggjort.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af