M. Night Shyamalans nye film kan blive hans mest creepy til dato: Se traileren til ‘Old’

M. Night Shyamalans nye film kan blive hans mest creepy til dato: Se traileren til ‘Old’

Prisen for mest foruroligende trailer, der fik premiere under weekendens Super Bowl går til M. Night Shyamalans ‘Old’. Et mindfuck af en badeferie-gyser, der meget vel kan blive suspense-instruktørens mest creepy til dato.

»Er det noget med hajer?«, spørger du måske. Men næ nej. Se blot nærmere her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Old’ er baseret på den grafiske roman ‘Sandcastle’ af Pierre Oscar Lévy og Frederik Peeters, og handler kort fortalt om en flok vidt forskellige turister, der pludselig ikke kan forlade den strand, de troede, de skulle slappe af på.

Ikke nok med det: De begynder også at ældes med lynets hast.

Twist-happy Shyamalan, som sidst var filmaktuel med ‘Glass’ i 2019, har samlet et spændende internationalt cast bestående af blandt andre Gael García Bernal (‘Y tu Mama También’), Vicky Krieps (‘Phantom Thread’), Eliza Scanlen (‘Sharp Objects’), Thomasin McKenzie (‘Jojo Rabbit’), Alex Wolff (‘Hereditary’) og Rufus Sewell (‘The Man in the High Castle’).

Og for første gang i karrieren har instruktøren optaget uden for USA, mere specifikt i den Dominikanske Republik. Hans tidligere værker fra ‘The Sixth Sense’ til ‘Split’ har ellers alle haft rødder i og omkring Philadelphia i Pennsylvania.

Filmen er skudt af en af tidens mest stemningssættende gyserfotografer, Mike Gioulakis (‘Us’, ‘It Follows’), og får amerikansk biografpremiere den 23. juli. Vi afventer den danske premieredato.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af