Omdiskuteret Britney Spears-dokumentar kommer til Danmark lørdag

Omdiskuteret Britney Spears-dokumentar kommer til Danmark lørdag
Britney Spears til MTV Video Music Awards i 2001. (Foto: Scott Gries/ImageDirect)

New York Times’ dokumentar ‘Framing Britney Spears’ har allerede skabt overskrifter i medier verden over, men indtil nu har vi i Danmark været holdt ude af festen. Filmen har nemlig ikke været tilgængelig fra dansk grund.

Det bliver der dog lavet om på nu, for TV 2 har netop oplyst over for Soundvenue, at de har købt rettighederne til filmen, og at den får premiere allerede i morgen, lørdag den 13. februar på TV 2 Play.

Filmen skildrer popstjernens sammenbrud i 00’erne og hendes nuværende situation, hvor hun er sat under værge og således ikke må tage vigtige beslutninger vedrørende sit eget liv. Og det er særligt det sidste aspekt, som får interessen til at samle sig om ‘Framing Britney Spears’.

Stjernens støtter har nemlig som bekendt under hashtagget #FreeBritney i længere tid forsøgt at få hende fri fra det, der i deres øjne er et fængsel.

Se traileren til ‘Framing Britney Spears’:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af