Jamie Foxx skal spille Mike Tyson i ny serie produceret af Martin Scorsese

Jamie Foxx skal spille Mike Tyson i ny serie produceret af Martin Scorsese
Jamie Foxx (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Jamie Foxx ser nu ud til at få et af sine passionsprojekter realiseret. Det drejer sig om en biopic i serieformat om bokseren Mike Tyson, som nu bliver udviklet under titlen ’Tyson’. Det skriver The Playlist.

Foran kameraet bliver det Foxx selv, som skal spille den legendariske bokser, og samtidig får serien et imponerende hold bag kameraet. Mens Antoine Fuqua både instruerer og producerer, bliver han bakket op af Martin Scorsese som producent, der ligeledes har set sig lun på projektet. Collin Preston er hyret som manuskriptforfatter til serien.

Antoine Fuqua har selvfølgelig stået bag hårdkogte titler som ‘Training Day’ og ‘Equalizer’-filmene, men han kan måske bedst trække på sin erfaring fra et andet boksedrama ‘Southpaw‘ fra 2015, hvor han også orkestrerede nogle livagtige boksekampe.

Martin Scorsese stod som bekendt bag klassikeren ‘Raging Bull’ fra 1980, så det er nogle genrekyndige mænd, som Foxx roligt kan lægge sit drømmeprojekt i hænderne på.

Det bliver også interessant at se, hvordan folkene bag serien har tænkt sig at fortælle historien om ‘Iron Mike’. Jamie Foxx har længe forsøgt at få projektet stablet på benene, men først nu, i en alder af 53 år, er det lykkedes. Så måske Scorsese skal overveje at benytte sig af sin foryngelsesteknologi fra ‘The Irishman‘, hvis Foxx skal portrættere en 20-årig gammel Tyson.

Tyson selv er henrykt over, at en serie om ham ser dagens lys:

»Jeg har længe set frem til at kunne fortælle min historie«, siger Tyson i en pressemeddelelse og fortsætter:

»Med den nylige lancering af Legends Only League og fansenes begejstring som følge af mit comeback i ringen føles det som det perfekte tidspunkt. Jeg ser frem til at samarbejde med Martin, Antoine, Jamie og hele det kreative hold for at lave en serie til publikum, der ikke kun viser min professionelle karriere og rejse, men også inspirerer og underholder«, siger han.

Foreløbigt er serien stadig i den tidlige fase af udviklingen, så en eventuel premiere er for tidlig at spå om.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af