Jesse Plemons får hovedrollen i Scorseses nye film – DiCaprio vil hellere spille skurk

Jesse Plemons får hovedrollen i Scorseses nye film – DiCaprio vil hellere spille skurk
Jesse Plemons er forrygende i 'Game Night'.

Martin Scorseses stjernespækkede krimi ‘Killers of the Flower Moon’ har efterhånden været undervejs i årevis, men i 11. time før produktionens start her til foråret har der nu været lidt af en skuespillerrokade.

Leonardo DiCaprio skulle oprindeligt spille hovedrollen som en FBI-agent, der i 1930’ernes USA undersøger en række mord på indfødte amerikanere, men Oscar-vinderen vil hellere spille filmens skurk.

Og derfor har Jesse Plemons nu overtaget FBI-rollen, der angiveligt bliver fortællingens mest centrale. Plemons havde en mindre rolle i sidste års ‘The Irishman’, så det må siges at være lidt af en Scorsese-upgrade, stortalentet fra ‘I’m Thinking of Ending Things’ og ‘Fargo’ får.

Eneste minus? Af tidsmæssige årsager har Plemons måttet springe fra Jordan Peeles kommende thriller, der har fået Daniel Kaluuya i hovedrollen.

Med på rollelisten i ‘Killers of the Flower Moon’ er også Robert De Niro og Lily Gladstone, hvoraf sidstnævnte fik sit store gennembrud i indieperlen ‘Certain Women’ i 2016.

‘Killers of the Flower Moon’ er baseret på en roman af David Grann, og manuskriptet er skrevet af Eric Roth, som tidligere har stået bag ‘The Curious Case of Benjamin Button’ og ‘A Star Is Born’. Filmen produceres af Apple og ikke Netflix, som Scorsese ellers arbejdede sammen med på ‘The Irishman’ – angiveligt var det i denne omgang kun Apple, der var klar til at smide 200 fuldfede millioner dollars efter projektet.

‘Killers of the Flower Moon’ forventes af få premiere i 2022, og med dét cast glæder vi os allerede som små børn.

Ikke mindst til at se Leo sætte tænderne i sin første egentlige skurkekarakter siden mesterpræstationen i Quentin Tarantinos ‘Django Unchained’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af