Hovedrollerne til Jordan Peeles kommende film er fundet

Hovedrollerne til Jordan Peeles kommende film er fundet
Daniel Kaluuya i Jordan Peeles 'Get Out'.

Jordan Peeles kommende film, der får premiere 22. juli 2022, er stadig omgivet af et markant hemmelighedskræmmeri. Men nu har Peele fået hovedrollerne på plads til filmen i form af Daniel Kaluuya og Keke Palmer. Det skriver Deadline.

Daniel Kaluuya fik som bekendt sit gennembrud i Peeles anmelderroste debutfilm ’Get Out’, som kastede en Oscar-nominering af sig for bedste mandlige hovedrolle. Siden har hans karriere budt på roller i prominente film som ’Widows’, ’Black Panther’ , ‘Queen & Slim‘ og ’Judas and the Black Messiah’, hvor sidstnævnte allerede har indbragt ham en Golden Globe- og SAG-nominering.

Keke Palmer er formentlig bedst kendt for sin rolle i antologiserien ’Scream’, der er baseret på slasherfilmene af samme navn. Derudover spillede hun over for Jennifer Lopez og Constance Wu i Lorene Scafaria roste ’Hustlers’.

Som nævnt er det begrænset med information om selve filmens handling, men med Peeles to film in mente, ‘Get Out’ og ‘Us’, der har haft beslægtede tematikker i form af blandt andet racisme, er det oplagt, at næste film spiller i samme boldgade.

Imens vi venter på Jordan Peeles unavngivne film, kan vi se frem til remaket af slasheren ’Candyman’ (1992), som Peele producerer og har skrevet manuskriptet til.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af