Første afsnit af ’Lovecraft Country’ kan ses kvit og frit på Youtube

Første afsnit af ’Lovecraft Country’ kan ses kvit og frit på Youtube
'Lovecraft Country'.

Forventningerne har været skruet helt i vejret til Jordan Peeles første serieprojekt ’Lovecraft Country’, efter at han slog sit navn fast som en af tidens mest interessante filminstruktører med ’Get Out’ og ’Us’, som begge behandlede racisme og systemisk uretfærdighed i USA.

Serien, som i øjeblikket kører på HBO Nordic, er en af efterårets mest ventede serier, og du har nu en unik mulighed for at se seriens første episode kvit og frit på Youtube frem til og med 1. september.

Også i ’Lovecraft Country’ blander Peele, i samarbejde med serieskaberen Misha Green, horrorgenren med satire til at skildre raceproblematikker i USA, hvori han denne gang har tilsat en række overnaturlige monstre i bedste ’Stranger Things’-stil. Vores anmelder uddelte fire stjerner og roste særligt to ekstraordinære afsnit.

Serien er baseret på Matt Ruffs roman af samme navn, og handler om Atticus (Jonathan Majors), som sammen med veninden Letita (Jurnee Smollett) og onklen Georghe (Courtney B. Vance) begiver sig ud på en roadtrip gennem 50’ernes raceopdelte USA, for at lede efter sin forsvundne far (Michael K. Williams). Det viser sig at blive en farefuld rejse fyldt med drabelige monstre og mindst lige så uhyggelige racister.

Anden episode er netop blevet tilgængelig på HBO Nordic. Hele serien består af 10 episoder.

Se første afsnit på Youtube HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af