Lady Gaga og Adam Driver deler første foto fra Ridley Scott-filmen ‘House of Gucci’

Lady Gaga og Adam Driver deler første foto fra Ridley Scott-filmen ‘House of Gucci’
Lady Gaga, 2019. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Popstjernen Lady Gaga fik noget af et gennembrud som skuespiller, da hun modtog en Oscar-nominering for sin præstation i ‘A Star Is Born’ i 2019 (hun fik desuden en statuette med hjem for sangen ‘Shallow’). I år får hendes næste skuespilprojekt premiere, og det ser ligeledes ud til at være en film i den øverste Hollywood-klasse.

Instruktørveteranen Ridley Scott står bag det biografiske drama ‘House of Gucci’, der er baseret på bogen af samme navn. Filmen følger Patrizia Reggiani, som i slut-90’erne blev retsforfulgt for at have arrangeret mordet på sin eksmand, Maurizio Gucci. Lady Gaga indtager hovedrollen som Patrizia Reggiani, og Maurizio Gucci spilles af en anden Oscar-nomineret (for ‘BlacKkKlansman’ og ‘Marriage Story’) stjerne i form af Adam Driver.

Nu er første billede fra filmoptagelserne, der startede i sidste måned i Rom, kommet frem. Lady Gaga har således delt et foto fra settet, hvor de to skuespillere viser sig frem i fuld udklædning – inklusive kæmpebriller, pelshue og sweater.

På filmens rolleliste finder man også Al Pacino som Aldo Gucci, Jared Leto som Paolo Gucci, Jeremy Irons som Rodolfo Gucci og Camille Cottin som Paola Franchi.

‘House of Gucci’s danske biografpremiere er sat til 9. december.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af