Lady Gagas franske bulldogs blev stjålet under væbnet overfald – nu er de fundet

Lady Gagas franske bulldogs blev stjålet under væbnet overfald – nu er de fundet
Lady Gaga, 2019. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

I sidste uge udlovede Lady Gaga en klækkelig dusør til personen, som kunne aflevere de to franske bulldogs Koji og Gustav tilbage til hende.

Hundene blev stjålet onsdag aften i sidste uge, da Gagas hundelufter, 30-årige Ryan Fischer, gik en tur med dem i Hollywood-kvarteret nær popstjernens bolig. En bil kørte op på siden af Fischer, og ud sprang to personer, som forsøgte at tage hundene fra ham. Da han strittede imod, skød de ham og kørte væk med hundene.

Ifølge The Associated Press og TMZ kom de kidnappede franske bulldogs hjem igen i weekenden. En kvinde fandt hundene bundet til en pæl flere kilometer fra gerningsstedet. Hun genkendte dem fra historien i medierne og bragte dem til en lokal politistation i Los Angeles. Dermed indløser hun også findelønnen på omkring 3 millioner kroner, skriver TMZ. Netmediet beretter desuden, at politiet ikke vurderer, kvinden har noget med forbrydelsen at gøre.

Fischer blev efter overfaldet kørt på hospitalet, hvor han forventes at komme sig fuldstændigt.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af