Lady Gagas hundelufter skudt – to franske bulldogs er stjålet

Lady Gagas hundelufter skudt – to franske bulldogs er stjålet
Lady Gaga, 2019. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Onsdag aften omkring klokken 22 går Lady Gagas hundelufter, 30-årige Ryan Fischer, en tur med popsangerens tre franske bulldogs, da en personbil pludselig kører op på siden af ham.

Ud af bilen springer to maskerede mænd, som truer ham og siger, han skal give slip på hundene. Da Fischer stritter imod og råber efter hjælp, skyder gerningsmændene ham og kører væk med to af hundene, Gustav og Koji. I situationen løber Gagas tredje hund, Miss Asia, væk, og den er siden blevet fundet igen, fortæller blandt andre TMZ og BBC.

Fischer blev efterfølgende kørt på hospitalet, og forventes ifølge TMZ’s oplysninger at komme sig.

Der er imidlertid stadig ikke noget nyt om de to stjålne bulldogs, hvorfor deres verdenskendte ejer ifølge samme medier eftersigende har udlovet en dusør på en halv million dollars, svarende til lidt over 3 millioner kroner, til vedkommende, som har Koji og Gustav.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

TMZ er senere kommet i besiddelse af en overvågningsvideo fra et hjem på vejen, hvor det voldelige overfaldet fandt sted, der viser forbrydelsen.

I øjeblikket er Gaga i Rom for at skyde Ridley Scott-filmen ‘House of Gucci’, beretter BBC. Imens efterforsker Los Angeles Police Department sagen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af