Rudy Giuliani forsøgte at få ‘Borat 2’-holdet arresteret

Rudy Giuliani forsøgte at få ‘Borat 2’-holdet arresteret
Donald Trumps advokat, Rudy Giuliani, får endelig lidt anerkendelse efter et anstrengt 2020. (Foto: Chip Somodevilla / Getty)

Klimaksscenen fra ‘Borat Subsequent Moviefilm‘, hvor Trumps advokat Rudy Giuliani (næsten) blotter sig over for skuespilleren Maria Bakalova, er allerede gået over i historiebøgerne.

Nu fortæller filmens producer, Monica Levinson, at den berygtede advokat faktisk forsøgte at få hele filmholdet arresteret umiddelbart efter, han blev fanget på skjult kamera.

»Han hævdede, at vi forsøgte at afpresse ham. Han ringede til alle sine New York City-betjente og sagde: ‘Afpresning’, hvilket er en føderal forbrydelse. Det var ret smart at bringe det på banen«, siger Levison til en virtuel paneldebat med Producers Guild of America (via Deadline).

Filmholdet blev blandt andet låst ude af det hotelværelse, hvor optagelserne fandt sted, og nægtet adgang. Heldigvis havde de sørget for at gemme videofilerne, fortæller Levinson.

»Det er altid førsteprioritet. Vi ville gemme optagelser i vores bukser. Der er altid måder at sikre, at vi får vores data. Men faktisk var vi nødt til at leje nyt filmudstyr. Det var en virkelig stresset eftermiddag, fordi hotellet ikke ville lade os tage noget ud ad værelserne«.

Hele filmholdet endte med at flygte til nabodelstaten New Jersey, så det ville være vanskeligere for politiet at varetægtsfængsle dem.

‘Borat Subsequent Moviefilm’ er i spil til to Oscar-statuetter, blandt andet for Maria Bakalovas imponerende birollepræstation. Rudy Giuliani er selv nomineret til to Razzie-priser for sin medvirken. Filmen kan ses på Amazon Prime.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af