‘The Wire’-skaber vender tilbage til Baltimore med politiserie på HBO

‘The Wire’-skaber vender tilbage til Baltimore med politiserie på HBO
David Simon (Foto: Skip Bolen/Getty Images)

David Simon har lavet nogle af de bedste dramaserier nogensinde på HBO – med ‘The Wire’ som det absolutte højdepunkt.

Nu vender den garvede manuskriptforfatter og showrunner tilbage til Baltimore med endnu en politiserie, der dykker ned i korruption.

Miniserien har fået titlen ‘We Own This City’ og er en filmatisering af den undersøgende journalist Justin Fentons bog af samme navn. Simon skriver og producerer serien sammen med sin faste samarbejdspartner George Pelecanos, som han senest arbejdede med på ‘The Deuce‘.

Omdrejningspunktet for serien er den virkelige korruptionsskandale, der kom frem i lyset, da den unge sorte mand Freddie Gray døde på mistænkelig vis i 2015, mens han var i Baltimore-politiets varetægt. Siden blev det afsløret, at betjente stjal penge og bevismateriale samt manipulerede beviser. Den dramatiske situation eskalerede yderligere, da en betjent, som skulle vidne mod sine kollegaer, blev dræbt af et skud i hovedet.

Det er endnu uvist, hvornår serien går i optagelse, men alt tyder på, at vi har et hårdkogt drama i vente fra autenticitetens mester, David Simon.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af