Amy Adams overværer et mord i stjernespækket Netflix-thriller – se den nye trailer til ‘The Woman in the Window’

Amy Adams overværer et mord i stjernespækket Netflix-thriller – se den nye trailer til ‘The Woman in the Window’
Amy Adams i 'The Woman in the Window'. (Foto: PR)

»Lad være med at gå og kigge ind i andre menneskers hjem. Du vil ikke kunne lide, hvad du ser«, siger en person i den nye, ildevarslende trailer til ‘The Woman in the Window’. Men det er selvfølgelig lige netop, hvad hovedpersonen i Netflix-thrilleren kommer til at gøre.

Amy Adams ses i hovedrollen som en børnepsykolog med agorafobi (angst for åbne pladser), der altså tilbringer megen tid i sin lejlighed. Hun kan se direkte ind i sin genbos lejlighed på den anden side af vejen, og her overværer hun en dag et mord. Eller gør hun? Ingen vil tilsyneladende tro på hendes vidneberetning, og hun stemples i stedet som en mentalt forvirret person, der har opdigtet den brutale forbrydelse – hvilket ikke ligefrem forbedrer hendes sindstilstand.

Paranoia-thrilleren, der handlingsmæssigt minder lidt om Alfred Hitchcock-klassikeren ‘Rear Window’, har noget af et cast. Amy Adams får således selskab af blandt andre Julianne Moore, Gary Oldman, Brian Tyree Henry, Jennifer Jason Leigh, Anthony Mackie, Tracy Letts og Wyatt Russell.

Filmen er instrueret af Joe Wright, manden bag ‘Soning’ og ‘Darkest Hour’, og er baseret på A.J. Finns bestsellerroman af samme navn fra 2018. Faktisk udkom første trailer til thrilleren helt tilbage i 2019, men blandt andet på grund af pandemien blev premieren udskudt på ubestemt tid.

Nu har ‘The Woman in the Window’ så omsider fundet et hjem hos Netflix, hvor den kan ses fra 14. maj.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af