CPH:DOX præsenterer stort biografprogram i forbindelse med genåbningen

CPH:DOX præsenterer stort biografprogram i forbindelse med genåbningen
'American Utopia'. (Foto: PR.)

Mange har længtes efter biografmørket, lige siden de store lærreder blev lukket ned. Men nu begynder tingene at gå den rigtige vej, og inden længe kan gæsterne atter valfarte til billetlugerne for at opleve film på det store lærred.

Og det byder CPH:DOX velkommen. Fra den 6. til 12. maj vil det være muligt at opleve hele 120 film fra dokumentarfestivalen i de københavnske biografer. Det inkluderer blandt andet alle festivalens konkurrencefilm og de danske film i programmet.

Det betyder også, at de film, der i festivalens første uge er blevet set mest på dens streamingtjeneste, doxonline.dk, er med i programmet, herunder ’Skál’, der er nomineret til festivalens hovedpris.

Derudover vil de eksklusive ’Tina’ om Tina Turner og ’American Utopia’ med David Byrne, der ellers har været forbeholdt folk, som har investeret i et festivalspas, også kunne opleves i biografen, ligesom der vil være verdenspremiere på ’Laurent Garnier: Off the Record, som også er en musikdokumentar.

Her finder du overblikket over de film, som CPH:DOX viser i biograferne fra d. 6-12 maj.

»Vi har glædet os helt vildt til at fejre genåbningen af biograferne. Det har været en lang og hård nedlukning, der har fået os alle til at længes efter de store, fælles oplevelser, man kan få i biografmørket. Nu får vi endelig chancen igen«, udtaler programchef for CPH:DOX Niklas Engstrøm.

CPH:DOX’ film kan ses i følgende biografer i København:
Cinemateket, Grand Teatret, Empire Bio, Dagmar, Palads, Big Bio, Falkoner Bio og Vester Vov Vov.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af