Extended cut af ‘Borat Subsequent Movie Film’ på vej – se traileren med flere nye scener

Extended cut af ‘Borat Subsequent Movie Film’ på vej – se traileren med flere nye scener
Sacha Baron Cohen i 'Borat Subsequent Moviefilm'. (Foto: PR)

Sacha Baron Cohen formåede med ‘Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan’ at leve op til den første films succes i en grad, at den har indbragt ham en nominering for bedste manuskript.

Og kan man ikke få nok af den ublu kasakhstanske journalist, er der nu godt nyt: Snart kommer et extended cut af filmen til Amazon Prime, hvor der både er nye og forlængede scener (heriblandt mellem Maria Bakalova og babysitteren Jeanise Jones) og bag om-klip, hvor Sacha Baron Cohen bryder ud af rollen.

Traileren er netop landet:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den udvidede udgave får endnu en kreativ titel helt i ‘Borat’-ånden: ‘Borat Supplemental Reportings Retrieved From Floor of Stable Containing Editing Machine’.

Præcis hvornår den lander på Amazon Prime, er uvist, men det kan meget vel allerede være her i løbet af april i forbindelse med Oscar-showet om lidt over en uge.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af