LeBron James og Snurre Snup slår sig sammen i den morsomme trailer til ‘Space Jam: A New Legacy’

LeBron James og Snurre Snup slår sig sammen i den morsomme trailer til ‘Space Jam: A New Legacy’
LeBron James i 'Space Jam: A New Legacy'. (Foto: PR)

LeBron James er klar til at gå i Michael Jordans fodspor, når han indtager hovedrollen i ‘Space Jam: A New Legacy’, opfølgeren til den elskede klassiker fra 1996, der havde Jordan i hovedrollen.

Filmens omdrejningspunkt er forholdet mellem James og hans søn, der foretrækker at skabe spil fremfor selv at spille dem, hvilket faren ikke helt kan forstå. Men da sønnen en dag bliver suget ind i en computerserver, styret af en ond A.I. (spillet af Don Cheadle), må James sætte ud på en redningsmission, der fører ham sammen med Snurre Snup og co. Sammen skal de slå A.I.’en i et spil basketball for at befri James’ søn.

At dømme ud fra traileren, kommer filmen til at byde på en langrække cameos. Vi støder blandt andet på Jernkæmpen, King Kong samt karakterer fra Scooby-Doo, Batman og Mad Max.

På rollelisten finder man blandt andre Zendaya som en mindre seksualiseret udgave af Lola Bunny og Sonequa Martin Green (‘The Walking Dead’). Filmen instrueres af Malcolm D. Lee, der blandt andet har stået bag ‘Night School’ og ‘Girls Trip’.

Filmen får amerikansk premiere i biograferne og på HBO Max den 16. juli og forventes at udkomme herhjemme nogenlunde samtidig.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af