Netflix teaser omfattende sommerprogram – med Roland Møller, Alicia Vikander Justin Momoa

Netflix teaser omfattende sommerprogram – med Roland Møller, Alicia Vikander Justin Momoa
Amy Adams i 'The Woman in the Window'. (Foto: PR)

Med en streamingkrig, der efterhånden har fået et godt tag i forbrugerne, tager den største af dem alle, Netflix, nu skeen i den anden hånd og lancerer et omfattende sommerprogram, som de teaser for i en lille video.

Her er overblikket over de kommende titler:

April måned er endnu ikke ovre, og på henholdsvis torsdag og fredag kommer horrorthrilleren ’Things Heard and Seen’ med Amanda Seyfried og den familievenlige animationsfilm ’The Mitchells vs. the Machines’.

Maj byder på det stjernespækkede retsdrama ’Monster’ med blandt andre John David Washington, Jennifer Hudson og Jeffrey Wright i hovedrollerne. Fransk film bliver repræsenteret i form af sci-fi-thrilleren ’Oxygen’, og A. J. Finns ’The Woman in the Window’ bliver filmatiseret af Joe Wright med Amy Adams i hovedrollen.

Zack Snyder vender tilbage til zombiegenren med ’Army of the Dead’, og både italiensk og thailandsk film får plads på streamingtjenesten med ’Baggio: The Devine Ponytail’ og ’Ghost Lab’. Og så forsøger en dreng at redde sit børnehjem ved at vinde en stor fiskekonkurrence i ’Blue Miracle’.

Juni måned byder på en række internationale Netflix-film som den brasilianske ’Carnaval’, de to indiske film i hver sin ende af genreskalaen, coming of age-dramaet ’Skater Girl’ og actionthrilleren ’Jagame Thandhiram’, filmatiseringen af mexicanske Manolo Caros komedieserie ’The House of Flowers’ og den amerikansk/kinesiske animationsfilm ’Wish Dragon’.

Kevin Hart prøver nok engang sit talent af i dramafilmen ’Fatherhood’, og Liam Neeson er tilbage i velkendte actionrammer i ’The Ice Road’. Channing Tatum skal desuden spille George Washington i en skæv parodi på den amerikanske borgerkrig i animationsserien ’America: The Motion Picture’, og Gina Rodriguez og Jennifer Jason Leigh medvirker i sci-fi-thrilleren ’Awake’.

Iliza Shlesinger (’Pieces of a Woman’) medvirker i det ubeskrevne blad ’Good on Paper’, der står til at få premiere 23. juni.

Juli giver Roland Møller mulighed for at udfolde sig på Netflix med thrilleren ’Blood Red Sky’ og i samme spor gør actionmanden Jean-Claude Van Damme sin entré på samme streamingtjeneste med ’The Last Mercenary’.

I et noget mere romantisk hjørne findes ’Resort To Love’, der er produceret af Alicia Keys, og kærlighedshistorien ’The Last Letter from Your Lover’ med Felicity Jones og Shailene Woodley. Animationsfilmen ’Trollhunters: Rise of the Titans’ kan også opleves i samme måned og har blandt andre den Oscar-nominerede Steven Yeun på rollelisten.

August byder blandt andet på to teenagefilm, hvoraf den ene er et remake af ’She’s All That’ fra 1999 med Freddie Prinze Jr. og Rachael Leigh Cook, der har fået den kreative nye titel ’He’s All That’ og ’The Kissing Booth 3’, som fortsættelsen til de to forrige film om Elle Evans kærlighedsliv.

Derudover er der også to thrillere på programmet, hvor Alicia Vikander og John David Washington spilller over for hinanden i ’Beckett’, mens Jason Momoa indtager spotlyset i ’Sweet Girl’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af