Owen Wilson sender Tom Hiddleston tilbage i tiden i den nye trailer til ‘Loki’

Owen Wilson sender Tom Hiddleston tilbage i tiden i den nye trailer til ‘Loki’
Tom Hiddleston i 'Loki'. (Foto: PR)

Indtil videre har Disney+ haft god succes med tjenestens første Marvelserier i form af ‘WandaVision’ og ‘The Falcon and The Winter Soldier’. Mon ikke også en god portion af verdens superheltefans kommer til at se med, når en af de mest populære karakterer fra Marvel-filmfranchisen får sin egen serie.

‘Loki’ handler ikke overraskende om Tom Hiddlestons Loki, der som bekendt blev slået ihjel af Thanos i starten af ‘Avengers: Infinity War’, efter han ellers havde sluttet fred med brormand Thor i ‘Thor: Ragnarok’. Men i den efterfølgende biograffilm, ‘Avengers: Endgame’, kom en fortidig, mere ondsindet udgave af Loki tilbage i billedet. Han hapsede nemlig Tesserakten foran Avengers-holdet og forsvandt til en ny tidslinje, hvilket grundlaget for serien.

I den nye trailer til ‘Loki’ ser vi, at den drillesyge gud er taget til fange hos TVA (Time Variance Authority), der, med Owen Wilsons karakter Mobius M. Mobius ved roret, holder orden i multiversets tidslinjer. Med sit lille Tesserakt-show har Loki »ødelagt virkeligheden«, som Mobius formulerer det, og derfor kræver han nu, at Loki hjælper med at fikse den igen. Spørgsmålet er så, om man kan stole på den utilregnelige hovedperson.

Der er altså dømt tidsrejser, action og snyderier, når serien lander på Disney+ 11. juni.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af