Phoebe Waller-Bridge lander hovedrolle i ‘Indiana Jones 5’ over for Harrison Ford

Phoebe Waller-Bridge lander hovedrolle i ‘Indiana Jones 5’ over for Harrison Ford
Phoebe Waller-Bridge (Foto: Tristan Fewings/Getty Images)

Noget tyder på, at den femte installation i ‘Indiana Jones’-franchisen kommer til at blive endnu sjovere end normalt.

Phoebe Waller-Bridge er netop blevet annonceret som den kvindelige hovedrolle. Hun skal således spille over for Harrison Ford, der indtager rollen som den pisksvingende arkæolog. Det er dog endnu uklart, hvad hendes relation til den aldrende adventurer vil være.

Waller-Bridge er blevet et ikon i populærkulturen efter hendes kæmpesucces med den fænomenale komedieserie ‘Fleabag’. Hun har tidligere flirtet med franchises med en mindre birolle i ‘Solo: A Star Wars Story’, men nu tager hun altså for alvor springet til de store blockbustere.

Udover ‘Indiana Jones 5’ skal Waller-Bridge også spille over for Donald Glover i en kommende serieudgave af ‘Mr. & Mrs. Smith’.

Ifølge Deadline instrueres den kommende ‘Indiana Jones’ ikke af Steven Spielberg, der ellers har stået bag de forudgående film. I stedet bliver det James Mangold, der senest instruerede ‘Le Mand ’66‘, som svinger taktstokken på projektet. Og så står John Williams selvfølgelig for musiksiden.

Filmen er planlagt til at gå i produktion til sommer og har en forventet premieredato 29. juli 2022.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af