Ellen DeGeneres trækker sig fra talkshow

Ellen DeGeneres trækker sig fra talkshow
Ellen DeGeneres. (Foto: Chip Somodevilla/Getty Images)

Ellen DeGeneres har valgt at stoppe sit populære talkshow, ‘The Ellen DeGeneres Show’, efter 18 år som et af de mest succesfulde daytime-talkshows.

Beslutningen kommer i kølvandet på en række beretninger om et »giftigt arbejdsmiljø«, der så dagens lys sidste år og blandt andet omfattede historier om racisme og chikane.

Anklagerne resulterede i fyringen af en af showets executive producers samt en officiel undskyldning fra DeGeneres. Kritikerne beskrev blandt andet DeGeneres som en hård og hensynsløs chef, milevidt fra det kærlige image hun har blandt offentligheden.

Ifølge komikeren er det dog ikke de ubehagelige historier bag kulissen, der har ført til beslutningen. I det nyeste afsnit af ‘The Ellen DeGeneres Show’ siger hun:

»I undrer jer måske over, hvorfor jeg har besluttet mig for at stoppe efter 19 sæsoner. Sandheden er, at jeg altid stoler på mine instinkter. Og mine instinkter har fortalt mig, at det er på tide. Som komiker forstår jeg vigtigheden af… timing. I al seriøsitet: Jeg har virkelig følt, at næste sæson var det rigtige tidspunkt at slutte dette fantastiske kapitel«.

Talkshowet har kæmpet med lave seertal over det seneste år – både som konsekvens af corona og mediestormen om et grænseoverskridende arbejdsmiljø.

Showet fortsætter frem til sæson 19, der strækker sig ind i 2022.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af