Ja, Benedict Cumberbatch VAR castet til ‘WandaVision’ – men så skiftede Marvel-bossen mening

Ja, Benedict Cumberbatch VAR castet til ‘WandaVision’ –  men så skiftede Marvel-bossen mening
Benedict Cumberbatch som Doctor Strange.

Spoilers for ‘WandaVision’ på Disney+.

Var du også en af dem, der følte sig lettere trollet af Paul Bettany, da Marvel-serien ‘WandaVision’s »vilde cameo« i finalen viste sig at være … Bettany selv i en dobbeltrolle som Vision og Hvide Vision?

Horder af høtyvssvingende fans luftede diverse eder og forbandelser på Twitter i dagene efter, ikke mindst fordi Marvel-bossen Kevin Feige tidligere havde bekræftet, at ‘WandaVision’ ville lede direkte over i næste års ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’, der har Elizabeth Olsens Wanda på rollelisten.

Hvor filan var heltekollegerne, mens Wanda fortryllede en hel by? Havde det ikke givet perfekt mening, hvis Strange himself havde lagt vejen forbi Westview?

Der var dog også dem, der fornuftigt påpegede, at ‘WandaVision’ jo sådan set alle dage havde været, ja, Wandas vision. Ikke Doctor Stranges, Magnetos eller Quicksilvers vision, eller hvem fansene nu ellers heppede på.

Og det var faktisk præcis dét ræsonnement, der i 11. time fik Feige til at droppe ideen om en kendis-cameo. Yes, mine damer og herrer, nu er det officielt: Benedict Cumberbatch var faktisk castet til at dukke op i finalen.

‘WandaVision’s mange sælsomme ‘reklamepauser’ spækket med easter eggs til det større Marvel-univers var således tænkt som beskeder fra Wanda til Strange, mens han forsøgte at trænge igennem til hende udefra.

I et interview med Rolling Stone fortæller Feige:

»Nogle mennesker syntes, at det ville have været cool at se Doctor Strange. Men det ville have taget noget fra Wandas historie. Vi ville ikke forme slutningen efter den kommende film a la ‘Her er den hvide fyr, lad mig vise dig, hvordan dine kræfter fungerer’«.

I stedet viste slutbilledet af ‘WandaVision’ vor (anti)heltinde i færd med at udvikle sine evner alene, mens hardcore Strange-fans pænt må vente på, at de to magikere forenes på det store lærred.

‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ får premiere 25. marts 2022.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af